Damgolf

Damgolfen 2019

Välkomna att delta i säsongens bästa möjlighet att spela med andra damer under flera tillfällen 2019. Vi spelar med fullt handicap och slaggolf och självklart är alla damer välkomna att delta oavsett hcp eller ålder.

Damgolfen spelas under 9 deltävlingar under säsongen och speldagar är söndagar samt att första dagens spel i KM räknas som en deltävling.

Vid varje deltävling delas det ut poäng till ’Order Of Merit’. Vi får poäng baserat på nettoresultat, i förhållande till de 5 bästa nettoresultateten. Spelarens 5 bästa nettoresultat under säsongen räknas. (Det är såklart tillåtet att delta i valfritt antal deltävlingar så att anmäla sig till 1 deltävling ger inget tvång att spela alla 9 tillfällena)

Priset för att delta på samtliga tävlingar är 600kr. I startavgiften ingår respektive deltävling samt avslutning i höst. För den som vill delta vid enstaka tillfällen går det alldeles utmärkt, startavgift är då 120 kr per deltävling, samt en liten kostnad för avslutningen.
Självklart är man med och tävlar om priser i respektive deltävling, birdieligan under året samt totala Order of merit oavsett antalet tävlingar.

Priser Damgolfen 2019.                                                                                                                         Delas ut i samband med avslutningen enligt följande:

• Deltävling – pris till 1:an och 2:an.
  • Order Of Merit – Pris till 1:an, 2:an och 3:an av Order Of Merit
  • Birdieligan – den spelare som gjort flest birdies under säsongen.

Dessa tävlingar kommer också att ligga till grund för uttagningen av klubbens lag till Solheim Cup matchen mellan ”distriktets” klubbar i Hussborg 17-18 augusti.
Där spelar alla scratch och varje klubb ställer upp med 12 spelare enda kravet är att man är 35 år eller äldre. Kapten för laget är Maria Larsson.

Speldatum Damgolfen 2019
1. Söndag 2 juni OBS SÖRFJÄRDEN
2. Söndag 9 juni
3. Söndag 16 juni OBS SÖRFJÄRDEN
4. Söndag 30 juni
5. Söndag 28 juli
6. Söndag 4 augusti
7. Lördag 10 augusti (1:a ronden i samband med KM)
8. Söndag 1 september
9. Söndag 15 september

Avslutningen är prel. planerad 28 sep mer info senare.

Mer info om exakta tider etc. för respektive deltävling hittar du på golf.se/tävlingar.
Alla tävlingar anmäls till Timrå GK fastän spel på Sörfjärden.

Välkommen till en ny säsong!

Maria Larsson TD Damgolfen

Aktuellt:

Inbjudan tjejhelg i Sörfjärden

Välkomna till en ny golfsäsong!

Nyheter från Damgolfen