Damgolf

Damgolfen 2020

Välkomna att delta i säsongens bästa möjlighet till att spela med andra damer.
Vi spelar med fullt handicap och slaggolf(+5), alla damer är välkomna att delta.

Damgolfen spelas i år under 5 st deltävlingar där de 3 bästa resultaten räknas i ”Order of merit”. (Det är såklart tillåtet att delta i valfritt antal deltävlingar så att anmäla sig till 1 deltävling ger inget tvång att spela alla 5 tillfällena)

Speldagar är precis som tidigare år på söndagar, samt att första rundans spel i KM räknas som en deltävling.

Vid varje deltävling delas det ut poäng till ’Order Of Merit’.

Startavgift 150 kr per deltävling.
Självklart är man med och tävlar om priser i respektive deltävling samt totala Order of merit oavsett antalet tävlingar.

Priser Damgolfen 2020
Delas ut efter spelad serie enligt följande:
⮚ Deltävling – Pris till 1:an, 2:an och 3:an
⮚ Order Of Merit – Pris till 1:an, 2:an och 3:an av Order Of Merit

De första 3 deltävlingarna kommer att ligga till grund för uttagningen av klubbens lag till Solheim Cup mellan ”distriktets” klubbar i Hussborg 15-16 augusti.
Där spelas matchspel scratch och varje klubb ställer upp med 12 spelare enda kravet är att man är 35 år eller äldre. Damgolfens resultat ger 8 platser i laget och övriga är kaptenens wildcard. Kapten för laget är Maria Larsson.

Speldatum
1. Söndag 26 juli
2. Söndag 2 augusti
3. Lördag 8 augusti (1:a ronden KM)
4. Söndag 13 september
5. Söndag 20 september

Mer info om exakta tider etc. för respektive deltävling hittar du på golf.se
Alla tävlingar anmäls på golf.se

Välkommen till en ny damsäsong!

Maria Larsson TD Damgolfen