Damer 55

Damrundan 2022

Halloj alla tjejer som är 55+ eller fyller 55 i år, kom och spela golf med oss!

I år kommer vi ha ett annat upplägg på våra tävlingsdagar. Det blir mest lagtävlingar, så passa nu på du som oftast spelar med din familj. Här finns möjligheter att lära känna andra kvinnliga medlemmar. Enda kravet är att du har ett officiellt handicap (36).

Tävlingarna är på torsdagar och första start är 13:00. Vi provar det för att se om det även kan locka de som jobbar och kanske kan flexa eller ta en halvdag ledigt. Kanske vill några äta lunch tillsammans i vår restaurang innan start.

Tävlingsdagarna blir preliminärt 9/6, 16/6, 23/6, 30/6, 4/8, 11/8, 18/8 samt 25/8. Tävlingsformerna blir t.ex. 2-mannascramble, greensome och ”flaggolf”. Målet är att vi ska ha kul, lära känna varandra och förhoppningsvis bli bättre på golf.

Vid varje golfrunda får vi en vinnare alternativt vinnande lag som då får ett pris. Prisutdelningen blir efter varje speltillfälle när alla kommit i mål.

Avslutningen på årets Damrunda blir antingen som föregående år, att vi samlas en kväll i restaurangen för lättare förtäring eller också blir det tillsammans med UT13 (gubbgänget).

Nu när vi ska spela många lagtävlingar så kommer vi inte kunna utse någon slutlig vinnare (order of merit). Men om ni är sugen på singelspel så är ni hjärtlig välkommen till att även anmäla er till vår Damgolf som kommer att spelas på söndagar.

Priset för årets spel i Damrundan är 250 kronor för 8 omgångar. Vid varje speldag så tillkommer en avgift av 50 kronor. Alla avgifter går tillbaka till oss själva, förutom 30 kronor som går till klubben för hjälp med administration mm. Pengarna kommer att användas till priser och förtäring. Alla avgifter betalas med swish till Elisabet Nilsson 070-172 18 33 eller Veronica Thörnlund 070 614 94 22

Har du frågor kan du ringa till Elisabet 070-172 18 33 eller Veronica 070-614 94 22.

Preliminärt spelschema

9 jun 2-manna scramble Tee 50 Anmäl eget lag eller saknar du lagkamrat så fixar vi det.

16 jun Bästboll (2-manna lag) Tee 50 Lottning av lag

23 jun Snörgolf (singel) Tee 42 Via ett snöre med en viss längd, kan du förbättra ett läge eller slippa t.ex. göra en kort putt.

30 jun Singelspel Tee 42 4 aug Greensome (2-manna lag) Tee 50 Anmäl eget lag eller saknar du lagkamrat så fixar vi det.

11 aug 3-klubborsspel (singel) Tee 42 Välj 3 klubbor (inkl putter) som du spelar hela rundan med.

18 aug Flaggolf (singel) Tee 42 Utifrån ditt handikapp får du ett visst antal slag, när slagen är slut sätter du ned flaggan.

25 aug Singelspel Tee 50