Match KM

Match KM 2022

Välkommen till Match KM 2022. Vi är sammanlagt 30st som spelar om titeln -
Mästare i Match 2022.
Match KM spelas utan HCP, dvs rent matchspel med vinst/delat/förlust per hål enligt SGF regler om matchspel.

För att få spela ett antal matcher så har vi valt att spela i grupper där alla möter alla inom gruppen. Vunnen match ger 1 poäng och delad match 0,5 poäng. Grupp 1:an och 2:an går vidare till slutspel. Vid lika poäng gäller i första hand resultatet mellan spelarna, om även det är lika blir det särspel.

Ett tidigare problem har varit att inte alla matcher spelas på utsatt tid, låt oss undvika inställda matcher. Det är alla deltagares ansvar att göra sitt yttersta för att spela sina matcher och ALLA deltagare måste erbjuda minst 3st tillfällen för spel. Kontaktuppgifter till deltagare finns och hanteras av Receptionen.

Startavgift 120kr

Resultat SKA rapporteras till receptionen och plansch i klubbhuset.

Spelschema och datum
Gruppspel ska vara färdigspelat 17 Juli