Välkommen till Timrå Golfklubb

Baninformation

Banan ligger vid Indalsälvens delta i Fagervik, cirka 15 minuters bilfärd från Sundsvall. På den vackra seasidebanan samlas golfälskare för motion och rekreation i samspel med skog och vatten. Här får du en golfupplevelse att minnas.

Välkommen till Timrå GK!

Greenfee-samarbeten 2021
Som fullvärdigmedlem i Timrå GK får möjlighet att köpa ett årskort på Härnösand GK för 1500kr. Du kan också spela till en rabatterad greenfee på andra klubbar i trakten. På Sundsvalls GK och Öjestrand GC spelar du som är fullvärdig medlem för 400kr, på Sörfjärdens GK för 350kr, på Hussborg GK för 250kr, på Åre GK för 300kr, Sollefteå GK för 300kr och på Hudiksvalls GK spelar fullvärdig medlem för 350kr.

Vi har även ett avtal med Vallentuna GK som gäller för max 20 platser/personer per vecka (inte starttider/bollar). Priset är 0 kr på vardagar & halva priset på aktuell greenfee på helger.
Denna möjlighet gäller vid liknande förhållanden.

Mer baninformation