Välkommen till Timrå Golfklubb

Baninformation

Banan ligger vid Indalsälvens delta i Fagervik, cirka 15 minuters bilfärd från Sundsvall. På den vackra seasidebanan samlas golfälskare för motion och rekreation i samspel med skog och vatten. Här får du en golfupplevelse att minnas.

Välkommen till Timrå GK!

Greenfee-samarbeten 2022

Som Fullvärdigmedlem i Timrå GK har du möjlighet att köpa ett årskort/årsgreenfee på fyra andra banor:

Sundsvalls GK 2900kr
Öjestrand GC 2900kr
Härnösands GK 2000kr
Hussborgs GK 2200kr
Tävlingsgreenfee ingår ej i dessa priser och tillkommer vid tävling på dessa fyra banor. Är du intresserad av årsgreenfee kontaktar du respektive golfklubb själv för info samt betalning. Begränsat antal årsgreenfeeplatser på respektive klubb.

Du kan som fullvärdig medlem i Timrå GK spela till en rabatterad greenfee, priset är 80% av ordinarie pris på följande banor:

Sundsvalls GK
Öjestrand GC
Hussborg GK
Härnösands GK
Åre GK
På Sörfjärdens GK är den rabatterade greenfeen 350kr oavsett veckodag.

Timrå GK´s fullvärdiga medlemmar disponerar 20 fria starter per vecka på Vallentuna GK. Samarbetet gäller så länge sommargreenerna är öppna.
För Timrås medlemmar gäller halv ordinarie greenfee på helger.

Mer baninformation