Välkommen till Timrå Golfklubb

Baninformation

Banan ligger vid Indalsälvens delta i Fagervik, cirka 15 minuters bilfärd från Sundsvall. På den vackra seasidebanan samlas golfälskare för motion och rekreation i samspel med skog och vatten. Här får du en golfupplevelse att minnas.

Välkommen till Timrå GK!

Greenfee-samarbeten 2020
Som fullvärdigmedlem i Timrå GK får möjlighet att köpa ett årskort på Härnösand GK för 1000kr. Möjligheten finns även på Sörfjärdens GK till priset av 1500kr.Annars gäller greenfee 300kr Du kan också spela till en rabatterad greenfee på andra klubbar i trakten. På Sundsvalls GK, Öjestrand GC, Hussborg GK, Sollefteå GK spelar fullvärdigmedlem för 300kr

Vi har även ett avtal med Vallentuna GK som gäller för max 20 platser/personer per vecka (inte starttider/bollar). Priset är 0 kr på vardagar & halva priset på aktuell greenfee på helger.
Denna möjlighet gäller vid liknande förhållanden.

Mer baninformation