Veteraner

Måndagen den 15 maj klockan 11
Ulf Söderlund pratar regler (väldigt bra att kunna) med oss.
Kom och ta chansen att kolla in årets motståndare och känna på klubbhusandan.

Program för veteranerna 2017

Hej Veteranerna
I sommar har vi en lite annan ordning, än den vi hade förra året. Vi kommer inte att ha någon serietävling, utan det blir 6 singeltävlingar och 4 partävlingar.

Våra möten med Härnösand och Hudiksvall blir som vanligt. Gästerna betalar 300 kr och vi hemmaspelare betalar 105 kr (lunch + 20 kr).
Avslutningstävlingarna, vår och höst, blir också lika: Dagens Dubbel, lunch och prisutdelning.
Våra tävlingsdagar under vårsäsong är: 22 maj, 30 maj, 13 juni, 20 juni
Höstsäsongens tävlingar är: 9 aug, 15 aug, 22 aug, 29 aug, 5 sept, 12 sept, 18 sept, 19 sept, 25 sept, 26 sept

Vid varje start betalar vi en exp.avg .till kansliet på 20 kr, precis som förut.

Deltagaravgiften är 250 kr och sändes till Timrå Golfklubb
Bg 5077-2193 märkt med golf-id senast 1 maj 2017.

Samtidigt skickar ni ett mail till
marianne.p.h@telia.com,
Uppge namn, adress, tel.nr och mailadress.

Anmälan till varje tävling skall ske via ”Min Golf” senast lördag kväll 23:59 om inte annat anges på ”Min Golf” för speciell tävling. Önskemål om tidig eller sen start kan göras i samband med anmälan.
Efteranmälan godtas i mån om plats (extra avgift 50 kr per gång).

Första start är 07:30 med förbehåll för vissa ändringar. Startlistor publiceras på ”Min Golf” (Måndag kl 12:00).
Tävlingsbestämmelser: Timrå GK:s tävlingsbestämmelser gäller.
Deltagare: Damklass för Damer 60 år födda 1957 eller tidigare. Herrklass för Herrar 65 år födda 1952 eller tidigare. Medlemmar i Timrå GK.

Veterancupen (Thures Cup) blir som förra sommaren med bara en klass. Anmälan görs på ”Min Golf” senast 3 juni. Max 32 deltagare. Lottningen sker i GIT:n och startlistan är klar 5 juni. Tävlingsbestämmelser anslås på Veteranernas anslagstavla mittemot dörren till herrarnas omklädningsrum.
Damerna spelar från tee 42 och herrarna spelar som tidigare från tee 50.
Följande tidsperioder gäller för de olika omgångarna:
Omg. 1: 7/6 – 1/7, Omg. 2: 2/7 -12/8, Kvartsfinaler: 13/8 – 10/9, Semifinaler: 11/9 – 17/9 och Final: 18/9 – 24/9. Varje par ansvarar och kommer överens om starttider.
Om match inte är spelad inom utsatt tid lämnas w.o. Om spelarna inte kan komma överens om vem som lämnar WO, avgör tävlingskommittén genom lottning.
Resultat från match skickas till mailadressen lennart.strom2@comhem.se med namn och resultat.

Välkommen till en ny säsong.

Nyheter från veteraner