Greenfee

Greenfee 2021 på Timrå GK

Greenfee:     500 kr
Juniorer:      250 kr

Om du som fullvärdig medlem i Timrå GK gör bokningen och spelar i bollen med dina vänner så betalar dom 300kr/pers

Samarbeten 2021

Som Fullvärdigmedlem i Timrå GK har du möjlighet att köpa ett årskort/årsgreenfee på
Sundsvalls GK alternativt på Öjestrand GC för 2200kr. (eller på båda klubbarna för totalt 4400kr) Är du intresserad av detta kontaktar du respektive golfklubb själv för info samt betalning.
På Härnösand GK är priset 1500kr.
Greenfee på Härnösand GK är 100kr i rabatt på ordinarie pris.

Timrå GK fullvärdiga medlemmar disponerar 20 fria starter per vecka på Vallentuna GK vardagar.
Samarbetet gäller så länge sommargreenerna är öppna.
För Timrås medlemmar gäller halv ordinarie greenfee på helger.

Du kan som fullvärdig medlem även spela till en rabatterad greenfee på andra klubbar i området.
På Sundsvalls GK och Öjestrand GC för 400kr, Hussborg GK 250kr, Sollefteå GK för 300kr, Hudiksvalls GK för 350kr, Sörfjärdens GK för 350 kr samt på Åre GK 300kr.