Greenfee

Greenfee 2024 på Timrå GK

Greenfee:     550 kr
Juniorer:      275 kr

Om du som fullvärdig medlem i Timrå GK gör bokningen och spelar i bollen med dina vänner så betalar dina gäster 400 kr/pers

Samarbeten 2024

Som Fullvärdigmedlem i Timrå GK har du möjlighet att köpa ett årskort/årsgreenfee på tre andra banor:

Sundsvalls GK 3200kr
Öjestrand GC 3200kr
Härnösands GK 2800kr
Observera att tävlingsgreenfee ingår ej i dessa priser och tillkommer vid tävling på dessa banor. Är du intresserad av årsgreenfee kontaktar du respektive golfklubb själv för info samt betalning. Begränsat antal årsgreenfeeplatser på respektive klubb.

Som fullvärdig medlem har du 20% rabatt på greenfee hos Åre GK, Härnösands GK, Sundsvalls GK, Öjestrand GC, Hudiksvalls GK samt Klövsjö-Vemdalens Golfklubb.

Precis som tidigare år så kommer vi att ha samarbetsgreenfee med Hussborg, här spelar du som är fullvärdig medlem för 300 kr. På Sollefteå GK spelar du för 315 kr. Vi har även ett avtal med Sörfjärdens GK där du som är fullvärdig har 100 kr rabatt på greenfee oavsett veckodag.

Timrå GK´s fullvärdiga medlemmar disponerar 20 fria starter per vecka på Vallentuna GK. Samarbetet gäller så länge sommargreenerna är öppna. För Timrås medlemmar gäller halv ordinarie greenfee på helger.