Greenfee

Greenfee 2022 på Timrå GK

Greenfee:     500 kr
Juniorer:      250 kr

Om du som fullvärdig medlem i Timrå GK gör bokningen och spelar i bollen med dina vänner så betalar dina gäster 300kr/pers

Samarbeten 2022

Som Fullvärdigmedlem i Timrå GK har du möjlighet att köpa ett årskort/årsgreenfee på fyra andra banor:

Sundsvalls GK 2900kr
Öjestrand GC 2900kr
Härnösands GK 2000kr
Hussborgs GK 2200kr
Tävlingsgreenfee ingår ej i dessa priser och tillkommer vid tävling på dessa fyra banor. Är du intresserad av årsgreenfee kontaktar du respektive golfklubb själv för info samt betalning. Begränsat antal årsgreenfeeplatser på respektive klubb.

Du kan som fullvärdig medlem i Timrå GK spela till en rabatterad greenfee, priset är 80% av ordinarie pris på följande banor:

Sundsvalls GK
Öjestrand GC
Hussborg GK
Härnösands GK
Åre GK
På Sörfjärdens GK är den rabatterade greenfeen 350kr oavsett veckodag.

Timrå GK´s fullvärdiga medlemmar disponerar 20 fria starter per vecka på Vallentuna GK. Samarbetet gäller så länge sommargreenerna är öppna.
För Timrås medlemmar gäller halv ordinarie greenfee på helger.