TGA har ordet

Timrå GolfklubbKlubbinformation, Nyhet, Okategoriserade, Timrå Golf Academy

Vi summerar ett år fylld med lektioner, kurser, klubbutprovningar, en större shop och en nyöppnad simulatoranläggning. 

När vi började på Timrå GK år 2017 hade vi ett mål kring en vinterbonad dubbel Lektionsstudio, klubbutprovningar med ett antal större märken, en öppen välsorterad shop integrerad i receptionen med kontakt till restaurangen, en golfsimulator ute på klubben och en simulatoranläggning centralt inne i Sundsvall. Nu är vi nog där, och nu ska vi såklart vidareutveckla verksamheten ytterligare…


Golfklubben har arbetat hårt och målmedvetet med att utveckla våra träningsfaciliteter på övningsfältet/korthålsbanan och rangen. Det är vi enormt tacksam för då det har gett oss ännu bättre förutsättningar att ge lektioner, kurser och kvalitativa/roliga juniorträningar för vår golfklubbs framtid.    
Inför 2022 är våra vinterkurser fullbokade och vi arbetar vidare med Lektioner och Lektionspaket. Våra klubbmärken Callaway, Titleist, Ping och Taylor Made släpper nyheter för utprovning av skräddarsydda set. Vi fortsätter såklart utveckla vår nybyggda shop där årets sortiment packas upp redan i februari/mars. Om världsläget tillåter ser vi fram emot båda en Dam och Herrkväll under vårkanten.


Vi vill ge alla ett varmt välkomnande till Bunker som är vår nya simulatoranläggning inne i Sundsvall centrum. Träffas och umgås med spel, träning eller tävling på världens bästa simulatorer TrackMan. Se vår hemsida för mer info och bokning av våra simulatorer, vårt Lektionsutbud och vårt sortiment i shopen och Lektionsstudion.

Vi önskar alla en riktigt God Jul & Gott Nytt år!

/Niklas & Peter