Tävlingsprogram 2023

Timrå Golfklubb Alert, Klubbinformation, Nyhet, Okategoriserade

Så har det blivit dags att släppa tävlingsprogrammet 2023. Sommarens program kommer att innehålla kategorigolf på samma sätt som föregående år, lite ändringar i tid på vissa så var uppmärksam på starttiderna. Info om betalning samt annat ”bra att veta” kring just kategorigolfen hittar ni här på hemsidan under klubben-seniorer, välj sedan kategori för att ha koll på betalningsrutiner samt annan info kring respektive tävlingsupplägg.

Vi har som vanligt vår tävlingspremiär den 6 juni och denna säsong blir det Golf Plaisir Resetouren som gästar oss på nationaldagen med en 2-manna Scramble. Vad gäller golfveckan 2023 så fortsätter vi med fjolårets upplägg & kommer även detta år att köra 7 tävlingar på sex dagar. Några av våra samarbetspartners under golfveckan är gamla godingar som ni kommer att känna igen men vi har även lite nytt i veckans program. Ytterligare presentation av samtliga partners för Golfveckan 2023 kommer närmare.

Samtliga tävlingar släpps för bokning via mingolf.se måndag den 8 maj under morgonen. GIT uppdateras var tredje timme (kl 09.00, kl 12.00 osv), vi kommer att släppa alla våra tävlingar innan kl 09:00 på måndag morgon & hoppas såklart att de kommer med i den första uppdateringen. Detta är inget som vi i kansliet kan påverka så var beredda att boka via mingolf.se på måndag, vi kan inte garantera platser till tävlingar via mail eller telefonsamtal till klubben.
Länk till tävlingsanmälan.