Samarbete med Strong4ever

Timrå GolfklubbKlubbinformation, Nyhet, Okategoriserade

Vill du komma ut i toppform på 1:a tee nästa säsong?
Då vill vi på Strong 4ever hälsa dig som är 50 + och medlem i Timrå golfklubb välkommen till vår träningsanläggning, så klart med ett fördelaktigt erbjudande!

Strong 4ever är den personliga träningsanläggningen för 50 +are. Vi har ett unikt träningskoncept som ger en god helhetsfysik, hälsa och välmående.

I våra instruktörsledda pass underhåller och utmanar vi de viktiga egenskaperna uthållighet, styrka, power, flexibilitet (rörlighet), balans och koordination, egenskaper som man har stor nytta av som golf spelare. Så klart finns även möjlighet att träna på egen hand i vår lokal.

Vi erbjuder därför er i Timrå GK att teckna valfritt träningskort till det fördelaktiga priset som man har vid årsbundet kort men ni får då möjligheten att pausa kortet om ni inte vill träna under juni, juli, augusti och september då golfsäsongen är i full gång.

Vi har också en trevlig loungedel där det finns möjlighet att ta en kopp kaffe och umgås. Vi har även bastu i våra fina omklädningsrum.

I våra lokaler erbjuds också massage av massör från Ryggkliniken, hälsoföreläsningar m.m. Allt man behöver för att må bra och vara hållbar helt enkelt!

Vi vill också bjuda in er till ett öppet hus Tisdag 4/10 mellan kl. 14-18!
Ni är då välkomna in på en fika, kolla runt på våra lokaler och höra mer om vårt träningsupplägg.

Titta gärna in på vår hemsida: https://www.strong4ever.se/
Facebook: https://www.facebook.com/starkforevigt
Instagram: https://www.instagram.com/stark_for_evigt/