Resultat Herrgolf omgång 6 och slutställning i Race to Hussborg

Timrå GolfklubbHerrgolf

Grattis Olof Axelborn till segern och en bra runda, endast 3 bogies. Också stort grattis till Alexander Lundgren som med bra sista 9 kommer in på samma resultat som Axelborn men som blir 2:a pga högre handicap. 3:e platsen till Mr Edlund som ser ut att vara tillbaka i god form.

Slutställningen i Race To Hussborg – Sista direktkvalificerade platsen går till Olof Axelborn som med sina 75 slag igår går in topp 8, endast 1 slag före Tony Granqvist och ytterligera 1 slag före Leif Adamsson. Grattis till alla 8 spelare som kvalificerat sig till Hussborg. Mer information från Kapten Drutten kommer.

WildCards
Därmed är de första 8 platserna klara, då återstår 4st wildcard.
Kapten Drutten meddelar att plats 9-10 går till Peter Forsgren och Niklas Dahlgren på TGA. Plats 11-12 går till de spelare som deltagit i Herrgolfens under 2019 och gör de bästa 18håls resultatet under KM Lördagen. Det innebär att alla om deltagit i herrgolfen och som spelar KM har chansen att kvalificera som till Hussborg genom ett bra resultat under KM. Lycka till alla och se till att anmäla er till KM !!