Nyhetsbrev – Summering från medlemsträffen

Timrå GolfklubbAlert, Klubbinformation, Nyhet

Hej bästa medlemmar i Timrå Golfklubb!

Den 19 maj genomförde vi en medlemsträff i klubbhuset där ca 100 medlemmar samlades och fikade. Alla fick en liten uppdatering från klubbchef Drutten, course manager Robert Martin samt delar av styrelsen.

För er som inte närvarande kommer här en sammanfattning. Förhoppningsvis är detta något som uppskattas av er medlemmar och vi försöker planera in ytterligare en senare på säsongen.

Efter en kort presentation av den nya styrelsen summerade Drutten och Robert arbetet som genomförts under våren för att göra golfbanan spelbar. På hemsidan under rubriken Banan och Course Manager information finns en summering fram till och med mitten av maj.

Trots de utmaningar vi hade med allt regn under förra hösten samt den tidiga och långa vintern så har både greener, och framförallt våra tees, utvecklats bra vilket innebar att de närvarande medlemmarna fick informationen om att vi öppnar banan 21 maj denna säsong, vilket är 8 dagar tidigare än förra året.

En del av klubbens vision 2025 är att förbättra första intrycket så där sker en hel del förändringar under säsongen som summerades för deltagarna på mötet.

  • Ny ombyggd shop/kanslidel i klubbhuset
  • Ny altan utanför kiosk och restaurang
  • Ny väg till hål 1 samt från hål 9 till klubbhuset
  • Nytt informationstorg på väg till hål 1 samt inne klubbhuset
  • Ny chippinggreen vid klubbhuset
  • Breddning av puttinggreen utanför klubbhuset

Under dagen rullade bilder på skärmarna i klubbhuset för att visualisera detta. 

Under säsongen kommer även en del tees att förbättras och breddas där hål 3 och 6 redan genomförts med nytt gräs med hjälp av medlemmarna på städdagen. Där har bevattningen setts över och flyttats sprinklers. Arbetet sker sedan löpande för att inte störa spelet för mycket på de andra tees som ligger i planen. Tee 42 på hål 6 kommer anläggas senare, tills vidare läggs en matta ut.

Drutten berättade också kort gällande kommande tävlingsprogram samt Lars Sjödin som är ny i styrelsen om vad medlemskommittéen planerat för aktiviteter under säsongen:  

  • Vi önskar fortsätta med golfvärdskapet så där kommer mer information
  • Träningskvällar med Niklas & Peter
  • AW golf i kombination med en lättare måltid

Nedan är en av bilderna som visualiserar lite om vad som händer inom Första intrycket arbetet.

Timrå Golfklubb, en plats att längta tillbaka till!

Har du frågor eller funderingar är du som alltid välkommen att kontakta golfklubben via kansliet.  

Väl mött till en ny golfsäsong

Malin Svelander, Ordförande Timrå Golfklubb

Per Drutten Engström, Klubbchef Timrå Golfklubb