Information om Golfveckan

Timrå GolfklubbKlubbinformation

Hej bästa golfare.

Nu är det snart dags för årets golfvecka. Som vanligt spelas den V27. För stunden finns det platser kvar till samtliga veckans tävlingar, förutom Toyota Scramble på lördagen.

En nyhet i år är fredagens Mustaschkamp, som stödjer Prostatacancer.

Redan nu har det kommit i 60.000kr till fonden med hjälp av olika Partners.

Vi från golfklubben samt restaurangen kommer att bidra med pengar utifrån intäkterna under dagen. Förtydligande för tävlingssavgifter är att det är 200kr per person i laget varav 75kr går till fonden. Tävlingsgreenfeen är 200kr. 50kr av den går direkt till fonden.

Det kommer att vara ett fint prisbord. Platserna 1-3 delas ut efter resultatlistan. Övriga priser kommer att lottas ut bland alla övriga deltagare.

Spelformen är greensome och damer spelar från tee 50 & herrar från tee 57. För dig som är dam och är 70 år eller äldre kan du i samband med anmälan välja tee 42. Herrar över 75 år eller äldre kan välja tee 50.

På hål 14 har du efter det perfekta slaget möjligheten att vinna en Renault Captur som Bilbolaget har ställt ut som HIO-pris. Om fler än en/1 spelare gör HIO så avgörs bilens nya ägare genom en puttävling efter tävlingens slut.

Efter tävlingen kommer det att vara lite överraskningar vid klubbhuset.

Restaurangen kommer att ha öppet & erbjuda mat & dryck.

Varmt välkommen till golfveckan 2019