Golfresor

Spanien & Son Antem 18-25 april 2020

Följ med Timrå Golf Academy på golfresa med golfskola till Mallorca & Son Antem!
Vi bor på 36-håls anläggningen Son Antems 5-stjärniga hotell mitt på banan. Range, klubbhus, puttinggreen och 36 hål precis utanför dörren.
Son Antem ligger i en vacker parkmiljö c:a 20 min utanför Palma centrum.
På deras förstklassiga övningsområden tränar vi på förmiddagarna och spelar sedan 18 hål efter lunch.
På ledig dagen mitt i veckan kan man med fördel åka in till Palma, spela golf eller rent av ligga på stranden.
För er som vill har vi naturligtvis även den prestigefyllda tävlingen Player of the week.
Det kommer att bli en fantastisk vecka!

Son Antem med Timrå Golf Academy

Klicka på nedan länk för Din anmälan till resan (skicka gärna ett mejl även till oss när Ni anmäler er).

Bulgarien & Thracian Cliffs 12-19 okt 2019

Följ med Timrå Golf Academy på spelresa till Bulgarien och spektakulära Thracian Cliffs!
Vi bor i lägenhetssviter på Hillside & Marina som ligger kring resortens klubbhusområde. Klubbhuset är resortens nav med olika restauranger och ett förstklassigt Spa.
Vi spelar fem ronder på tre olika banor som alla håller mycket hög klass. Thracian Cliffs, Black Sea Rama GC och Lighthouse GC.
För er som vill spelar vi självklart om den åtråvärda titeln Player of the week!
Upplev en fantastiskt vecka på en av Europas vackraste och mest spektakulära områden för golf!

thraciancliffs6_1960x1280-600x392
18 platser finns till förfogande och först till kvarn gäller

Thracian Cliffs med Timrå Golf Academy

Skicka ett mejl till oss för anmälan, eller klicka på nedan länk (skicka gärna ett mejl till oss även om Ni anmäler er direkt till GolfPlaisir).

Portugal & Praia D’El Rey 30 mars-6 april 2019

Följ med Timrå Golf Academy till Lissabon och fantastiska Praia D’El Rey!

Vi bor på 5-stjärniga Marriott Hotel som ligger i direkt anslutning till golfbanan.
Praia D’El Rey har 36 hål som sträcker ut sig vid Atlantkustens mäktiga ständer. Den gamla banan rankas som den 13:de bästa på Europas fastland och precis som nya banan West Cliffs är det en blandning av klassisk seaside med stora sanddynor och parkbana i lundar av pinjeträd. En fantastisk upplevelse!
Golfskola på förmiddagarna och spel 18-hål efter lunch. Mitt i veckan har vi en ledig dag, men även den dagen ingår greenfee för de som ändå vill spela.

golf-links-beach-hole-15_1960x1280-600x392

Praia D’el Rey med Timrå Golf Academy

Dubai & Abu Dhabi 14-21 november 2018

Följ med Timrå Golf Academy på en fantastisk resa till Al Ain.
Vi bor på 5-stjärniga Rotana Al Ain och spelar fyra rundor golf på Al Ain GC och en runda på Abu Dhabi GC. Banan som varje år står värd för Abu Dhabi Golf Championship på herrarnas Europatour.
Som grädde på moset kommer vi under söndagen på plats se sista rundan på Europatourens avslutningstävling Race to Dubai på Jumeirah Golf Estates. Vi hoppas att Stenson och Norén har ett bra år och är med spelar om slutsegern. 🙂

20 platser finns till förfogande och först till kvarn gäller.

phoca_thumb_m_new-chmpionship-golf 12

Dubai med Timrå Golf Academy

Skicka ett mejl till oss för anmälan så vidarebefordrar vi detta till resebyrån Golf Plaisir.

Spanien, Barcelona 14-21 april 2018

Följ med Timrå Golf Academy på Golfskola till Lumine Golf.
Den 14-21 april åker vi till den fantastiska Lumine Golf.
45-håls anläggningen Lumine Golf & Beach Club ligger mellan Tarragona och Cambrils och har Greg Norman som designer.
Vi kör Golfskola på förmiddagarna och spel efter lunch.
3 st. ronder på Lakes Course och 2 st. ronder på Hills Course.

hills-1-1

Hills Course

Vi bor på Hotell Regente Aragón som ligger vackert nere i den lilla fiskebyn Salau. Hotellet ligger endast 200 meter från stranden och bara 5 minuter från Lumines golfbanor.

Golfresa med Timrå Golf Academy till Lumine Golf

www.golfplaisir.se/timra2018

Kommande Golfresor

Höst 2019