Timrå Golf Academy

TrackMan

TrackMan är marknadens mest avancerade system för att analysera din golfsving och resultaten av dina golfslag.
En dopplerradar där vi som tränare får ovärderlig och exakt information om klubbans position i träffögonblicket och bollens flykt från bollträff till slutmål.
Med hjälp av detta verktyg kan vi som tränare lättare och mer pedagogiskt ställa rätt diagnos.
Därefter kommer vår erfarenhet och kunskap som tränare in i bilden. Vad i tekniken är orsak till verkan…

Detta hjälpmedel som regelbundet används av världseliten är alltid tillgänglig under våra golflektioner och under våra utprovningar av klubbor.

Vi på Timrå Golf Academy har som en av ett fåtal klubbar i Sverige tillgång till två stycken TrackMan av senaste modell.

Combine Test

TrackMan Combine är ett testverktyg som bedömer din förmåga/skicklighet att slå bollen i rätt riktning och i rätt längd med en rad olika klubbor.
60 slag från 55 meter och uppåt där du som spelare får ett värde att jämföra med spelare över hela världen.
Ett bra och pedagogiskt sätt att identifiera styrkor, svagheter och utveckling.

TrackMans parametrar

TrackMan