Dam 9:an

12/6 – Omslaget
19/6 – Slaggolf
26/6 – 3 klubbor + putter

Anmäl dig till tävlingarna via www.golf.se och ”Min golf”, eller via kansliet.

Startlistan publiceras senast kl. 13.00 dagen före tävling. Ingen prisutdelning sker efter tävlingen, priser finns istället att hämta på kansliet dagen efter tävling. Antal priser beror på antal startande. Första starttiden är kl. 18.00. Startavgiften är 60 kronor, och det är kontant betalning som gäller.

Då det var få som deltog i dessa tävlingar under 2016 så har vi tillsvidare endast bokat in vårens tävlingar. Är det samma svala intresse under 2017 så lägger vi ner dessa tävlingar. Vår förhoppning är dock att fler kommer att delta i år och då kommer vi självklart fortsätta att köra dessa under hösten.

Välkomna till ett nytt golf år!
/Medlemskommittén

Aktuella tävlingar

Anmäl dig till tävlingarna via www.golf.se och ”Min golf”, eller via kansliet.

Startlistan publicerar vi senast kl. 12.00 dagen före tävling. Ingen prisutdelning sker efter tävlingen, priser finns istället att hämta på kansliet dagen efter tävling. Antal priser beror på antal startande. Första starttiden under våren är kl. 18.00. I augusti sker första starttiden kl. 17.30. Startavgiften är 60 kronor, och det är kontant betalning som gäller.

Välkomna till ett nytt golf år!
/Medlemskommittén

Nyheter från Dam 9:an