Timrå Golf Academy

Golfsimulator

Som enda Golfklubb i Norrland har vi TrackMan Simulator.
Marknadens bästa och mest trovärdiga simulator vad det gäller värden för bollens flykt och slagens längd & riktning.
Boka din starttid på Min Golf i GIT. Simulatorn finns i klubbhuset och har 15 olika banor att välja mellan.

Vardagar/dagtid: 300 kr/tim.
Helger & kvällstid (från kl. 17:00): 350 kr/tim.
Öppningserbjudande t o m 31/12 2017:
Klippkort 10 tim. dagtid: 2000 kr.
Klippkort 10 tim. helg/kvällstid: 3000 kr.

Klicka på nedan länk för att komma till Min Golf och boka din starttid
Bokning starttid Golfsimulator

Seriespel

I januari startar vi upp ett Seriespel med två pooler där alla lag möter varandra i respektive pool och där vinnaren i poolerna möter varandra i en ren final. Första pris är ett presentkort i Golfshopen på nedan anmälningsavgift.

Spelform: 2-manna Scramble Match
Antal hål: 18 (speltid c:a 2 tim) Är matchen slut innan hål 18 är det ok att spela klart rundan ifall 2 tim inte har passerats.
Poängfördelning: 1 poäng för vunnen match, 1/2 poäng för halverad match.
Hcp: 50% av spelarens spelhandicap. Hcp 18,4 blir 18/2 = 9 erhållna slag (0,5 avrundas alltid uppåt).
Sista anmälningsdag: 20 december på nedan mejladress. Efter anmälningstiden utgång erhåller lagkaptenerna en lista över lagen i poolen samt kontaktuppgifter till övriga lagens kaptener.
Speltider: Tider bokas på Min Golf i GIT efter överenskommelse med motståndaren.
Banor: 15 st banor finns tillgängliga. Spelbana byts varje vecka.
Laget: Får bestå av 2-6 personer.
Antal lag: Max 16 lag i två pooler.
Pris: 300 kr per lag och match. Antal matcher bestäms av hur många lag som blir anmälda i poolen. Max 7 matcher plus en eventuell final. Avgiften faktureras till lagets kapten innan seriestart. 8 lag i poolen blir 2100 kr i startavgift per lag.

Platser kvar till Seriespelet: 7 st.

Varmt välkommen med er anmälan!

Timrå Golf Academy
timragolfacademy@timragk.se