Till startsidan

Aktivitet på Torsdag

Nu på torsdag så är det torvlagings-dags igen.

Vi önskar förstärkning med frivilliga för att göra banan ännu finare !

Samling vid klubbhuset 17:00, aktiviteten håller på till ca 20:00

Varmt välkommen

/ Kansliet

Fullt med aktivitet på en fin golfbana.

Just nu är det full aktivitet på banan! Så här två veckor efter Golfveckan så är banan bättre än någonsin. Fantastisk jämn och fin rull på greenerna. Fina tees, snygga och tydliga klipplinjer på fairways, foregreen etc. Vi har under dom senaste veckorna haft många greenfee-gäster som berömmer banan för den fina kvalitén. Som medlem eller gäst på Timrå GK är det "bara" att gratulera till en bana i toppskick. Vi uppmärksammar att det är startförbud på hål 10 alla dagar i veckan från klockan 06.30. Detta för att våra kära banarbetare skall hinna med att trimma & fixa banan i lugn och ro på morgonen.

.

Eftersom det är är högtryck på banan samt att det är mycket kvar av årets säsong så hjälps vi alla åt med lagning av nedslagsmärken och återplacering av uppslagen torv, allt för att banan ska fortsätta att hålla den fina kvalitén.

Nya greenområdet på hål 17 går framåt med rasande fart...

Just nu planeras det för området i & kring den nya bunkern på vänster sida om greenen.

Vi hoppas att vi ska kunna öppna den nya greenen i september detta år vilket är fantastiskt roligt och vi ser med spänning fram emot ett utmanande hål!

Ha en fortsatt trevlig golfsommar & svinga lungt !

Välkommen till Timrå Golfklubb!

Timrå Golfklubb & Timrå Kommun etablerar samarbete!

I höstas utsågs golfklubben till ”Årets Besöksnäring” i kommunen. Idag har Timrå Golfklubb och Timrå kommun etablerat ett nära samarbete kring årets turistinformation. Klubben blir knutpunkten i kommunen och satellitpunkter kommer att utplaceras ut av kommunen. Golfklubben är en av de vackraste platserna i kommunen sommartid och det vill vi bjuda våra turister på och vi är också duktiga på att ta emot gäster. Det spelas ca 40.000 golfrunder och restaurangen har många lunchgäster mm. Med andra ord en naturlig plats att mötas på. I klubbhuset kommer det att finnas en dataterminal, broschyrer och vissa tider extra personal. För klubben, restaurangen och shopen blir det ett välkommet tillskott. Mer info kommer.

Golfrestaurangen

Vi är stolta att Wretmans Restauranger valt att driva Golfrestaurangen hos oss sedan 2011.
Kom in på en god matbit eller en kopp kaffe efter en runda.

Palle med personal hälsar nya & gamla kunder välkommen.

Våra partners